Új felületre költözött a felnőttképzés

2019. 10. 30., 16:33

Egyszerűbben juthatnak információhoz az MLSZ képzéseivel kapcsolatban az új érdeklődök és a már végzett edzők, egészségügyi szakemberek, sportmenedzserek a mok.mlsz.hu oldalon.

Az MLSZ Felnőttképzési Intézetének új online felülete kettős célt szolgál: egyrészt az érdeklődők itt könnyedén találhatnak választ kérdéseikre az egyes tanfolyamokkal kapcsolatban; másrészt adatbázisként is működik a rendszer a már valamelyik képzésen diplomát vagy tanúsítványt szerzett szakemberekről, akik itt szintén informálódhatnak további képzési lehetőségekről.

A felhasználóbarát felületen az eddiginél sokkal gyorsabban lesznek elérhetőek a felnőttképzéssel kapcsolatos tudnivalók. A friss híreket pedig e-mailben is megkaphatják azok a regisztrálók, akik igénylik ezt a tájékoztatást.

A coacheducation.hu-t felváltó mok.mlsz.hu-n lehetőség van a képzési díjak online befizetésére is az OTP Bank SimplePay szolgáltatásán keresztül.

mok.mlsz.hu összefogja az edző- és az egészségügyi képzést, illetve az egyéb támogató tevékenységet végzők, tehát a menedzserek és a videóelemzők képzését is.

További hírek
Kreditpontgyűjtő Webinár
2020. 07. 23., 10:44
Az U17-es válogatott VB szereplése
TÁJÉKOZTATÁS A 2020. MÁRCIUS 09-ÉN ELMARADT KONFERENCIA KREDITPONTJAINAK ÉS DÍJÁNAK ELSZÁMOLÁSÁRÓL
2020. 03. 12., 13:45
TÁJÉKOZTATÁS A 2020. MÁRCIUS 09-ÉN ELMARADT TOVÁBBKÉPZÉS KREDITPONTJAIRÓL ÉS A BEFIZETETT KÉPZÉSI DÍJRÓL
A KONFERENCIA ELMARAD - A TÁJÉKOZTATÓ E-MAILEKET KIKÜLDTÜK!
2020. 02. 26., 13:45
A KONFERENCIA ELMARAD! A TÁJÉKOZTATÓ E-MAILEKET KIKÜLDTÜK! A magyarországi koronavírus fertőzés megjelenése miatt elővigyázatossági okokból - az MLSZ Orvosi Bizottsága Elnökének határozott egyetértésével - az Önök, a családjuk és a munkahelyi környezetük megóvása érdekében is a 2020. március 09-i kreditpontszerző konferenciát lemondjuk. A vis major helyzetre tekintettel az Edzőképzés vezetőjének, Sisa Tibor úrnak a döntése alapján a konferencián megszerezhető 10 kreditpontot Önöknek jóváírjuk. Szeretném kérni, hogy levelünk elolvasása után tegye meg, hogy a konferencia elmaradásáról Ön is értesíti kollégáit, mert előfordulhat, hogy nem mindenki olvassa el ezt az üzenetet! Ezt előre is köszönjük Önöknek!
MLSZ GOALKEEPER C TANFOLYAM INDUL
2020. 02. 24., 14:15
A Magyar Labdarúgó Szövetség "MLSZ Goalkeeper C" labdarúgó kapusedző tanfolyamot indít.
UEFA GOALKEEPER A KÉPZÉS INDUL
2020. 02. 18., 14:14
A Magyar Labdarúgó Szövetség "UEFA Goalkeeper A" kapusedző tanfolyamot indít Miskolcon.
UEFA GOALKEEPER B TANFOLYAM INDUL
2020. 02. 18., 14:14
A Magyar Labdarúgó Szövetség "UEFA Goalkeeper B" labdarúgó kapusedző tanfolyamot indít.