Új felületre költözött a felnőttképzés

Egyszerűbben juthatnak információhoz az MLSZ képzéseivel kapcsolatban az új érdeklődök és a már végzett edzők, egészségügyi szakemberek, sportmenedzserek a mok.mlsz.hu oldalon.

Az MLSZ Felnőttképzési Intézetének új online felülete kettős célt szolgál: egyrészt az érdeklődők itt könnyedén találhatnak választ kérdéseikre az egyes tanfolyamokkal kapcsolatban; másrészt adatbázisként is működik a rendszer a már valamelyik képzésen diplomát vagy tanúsítványt szerzett szakemberekről, akik itt szintén informálódhatnak további képzési lehetőségekről.

A felhasználóbarát felületen az eddiginél sokkal gyorsabban lesznek elérhetőek a felnőttképzéssel kapcsolatos tudnivalók. A friss híreket pedig e-mailben is megkaphatják azok a regisztrálók, akik igénylik ezt a tájékoztatást.

A coacheducation.hu-t felváltó mok.mlsz.hu-n lehetőség van a képzési díjak online befizetésére is az OTP Bank SimplePay szolgáltatásán keresztül.

mok.mlsz.hu összefogja az edző- és az egészségügyi képzést, illetve az egyéb támogató tevékenységet végzők, tehát a menedzserek és a videóelemzők képzését is.

 

További hírek