UEFA B+A tanfolyam

UEFA B+A tanfolyam

Telki

2021/2022-es szezon

Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy az MLSZ Edzőképzési Intézetet UEFA B+A tanfolyamot indít olyan jelentkezőknek, akik rendelkeznek UEFA / FIFA tagország első osztályában profi labdarúgóként lejátszott legalább hét teljes szezonnal.

A tanfolyam helyszíne:

  • Globall Hotel, Telki / MLSZ Székház, Budapest

A tanfolyam kezdetének tervezett időpontja:

  • 2021. szeptember 13.

A tanfolyamot lezáró vizsga tervezett időpontja:

  • 2022. június

Oktatási napok száma:

  • 16 nap

A képzési napok kéthetente hétfőnként kerülnek megrendezésre.

A tanfolyamot szervező MLSZ Edzőképzési Intézet a fennálló vírushelyzet függvényében fenntartja a jogot az esetleges változtatásra!

Tanfolyami díj:

  • 420.000 Ft + áfa = 533.400 Ft (a díjfizetés egyösszegben történik)

A tanfolyam kódja:

  • KPTANBA2101

 

TANFOLYAMI JELENTKEZÉS

A tanfolyamra történő jelentkezés feltételei (a részletes leírás alább olvasható):

  1. Betöltött 18. életév, az életkort érvényes fényképes személyi okmánnyal kell igazolni
  2. Érettségi bizonyítvány és emellett, ha van az ennél magasabb iskolai végzettség
  3. Orvosi alkalmasság igazolása, mely igazolás 30 napnál nem régebbi
  4. Erkölcsi bizonyítvány, mely dokumentum 30 napnál nem régebbi
  5. A tanfolyamra történő jelentkezés feltétele minimum 7 első osztályban játszott teljes szezon profi labdarúgóként FIFA / UEFA tagországban.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy sikeres felvételi esetén az UEFA B+A tanfolyam ideje alatt a hallgatóknak az alább felsorolt nagypályás csapatok (11v11) valamelyikénél folyamatos EDZŐI tevékenységet kell végezniük:

  • NB1-es vagy NB2-es vagy NB3-as felnőtt csapat
  • Kiemelt Akadémia vagy Tehetségközpont vagy Női Elit Képzési Központ nagypályás (11v11) csapata

A felvételt nyert hallgatóknak ezt egy hivatalos klubigazolással kell alátámasztaniuk a tanfolyam első napjáig. A napi rendszerességű edzői munkát a hallgatóknak edzésnaplóval, valamint az Edzőképzési Intézet munkatársainak látogatásai alkalmával kell igazolniuk.

Ezen feltétel nem teljesülése esetén a tanfolyam nem végezhető el.

 

A jelentkezés folyamata:

A tanfolyamra kizárólag a személyes MOK profilban lehet jelentkezni. Amennyiben még nincs profilja, kérjük a jelentkezési időszak előtt regisztráljon az https://edzokepzes.mok.mlsz.hu/ oldalon ahhoz, hogy a tanfolyamra jelentkezni tudjon.

Figyelem! Változás a jelentkezési időszak kezdetében!

Jelentkezési időszak kezdete:

  • 2021.05.18., 15.00.

Jelentkezési időszak vége:

  • 2021.05.31., 12.00.

A tanfolyami jelentkezés a személyes MOK profilban a KÉPZÉSEK fül alatt a kiválasztott tanfolyamhoz tartozó JELENTKEZÉS gomb megnyomásával kezdhető meg. A JELENTKEZÉS gomb megnyomása után a képzés összefoglalója jelenik meg, ahol az oldal alján az első, csillaggal megjelölt GDPR szabályzat kötelező elfogadása után (a másik két szabályzat elfogadása opcionális) a JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSE gomb megnyomásával véglegesíthető a jelentkezés.

Sikeres jelentkezés esetén a rendszer egy megerősítő e-mailt küld.

Kérjük a jelentkezés alkalmával figyeljen oda, hogy melyik tanfolyamra jelentkezik. A téves jelentkezést nem tudjuk módosítani!

Amennyiben a sikeres jelentkezés után nem várt körülmény miatt nem tud részt venni a felvételi eljáráson, kérjük jelezze a mok@mlsz.hu email címre.

 

DOKUMENTUMOK

A sikeres jelentkezést követően a felvételi eljárás megkezdésének feltétele az alábbi dokumentumok felöltése a MOK saját profilba (Adataim > Dokumentumok > Dokumentum feltöltése).

A feltöltendő dokumentumoknál nincs korlátozás a fájltípusra (Pdf, Word, Jpg stb.), de egy fájl mérete nem haladhatja meg az 5 MB-ot.

Feltöltési határidő: 2021.05.31., 12.00.

Amennyiben az alábbiak közül valamelyik dokumentum nem kerül feltöltésre a megadott határidőig, a jelentkező nem kezdheti meg a felvételi eljárást és jelentkezése törlésre kerül.

 

Feltöltendő dokumentumok listája:

  1. Az érettségi bizonyítvány és emellett, ha van az ennél magasabb iskolai végzettséget igazoló irat másolatának feltöltése.
    • A feltöltött dokumentum(ok) elnevezése:
      • UEFA BA - érettségi
      • UEFA BA - felső
  1. Orvosi alkalmasság igazolása érvényes sportorvosi igazolással vagy munkaegészségügyi igazolással (sportedző munkaköri alkalmasság), vagy háziorvosi igazolással (egészséges, sporttevékenységet végezhet), mely igazolás 30 napnál nem régebbi.
    • A feltöltött dokumentum elnevezése:
      • UEFA BA – orvosi
  1. Önéletrajz, mely részletesen kitér a „minimum 7 első osztályban játszott teljes szezon profi labdarúgóként FIFA / UEFA tagországban” jelentkezési feltételt bizonyító labdarúgó pályafutás leírására. Az önéletrajzban kérjük feltüntetni, hogy a jelentkező melyik szezonban, melyik klubban, az adott szezonban hány első osztályú mérkőzésen lépett pályára.
    • A feltöltött dokumentum elnevezése:
      • UEFA BA – önéletrajz

 

Bemutatandó dokumentum:

Az erkölcsi bizonyítványt az első tanfolyami napon kell bemutatnia a már felvett hallgatóknak. Kizárólag a tényleges erkölcsi bizonyítvány megléte esetén vehet részt a tanfolyamon a jelentkező, a megkérést igazoló bizonylat nem elegendő.

 

FELVÉTELI ELJÁRÁS

A felvételi eljárás megrendezésére az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően kerül sor a helyszín, időpont és mód tekintetében. A tanfolyamra sikeresen jelentkezők erről külön értesítést kapnak.

Elméleti rész:

  • Helyszín: minden jelentkező otthon saját gépről
  • Időpont: 2021.06.04-én, 9-16 óráig csoportokba beosztva, melyről mindenki előzetes e-mailben kap tájékoztatást

Az UEFA B+A tanfolyam esetében az online tesztet az MLSZ Grassroots C tanfolyam tananyagából az MLSZ Edzőképzési Intézet állítja össze, melyről részletes információkat a jelentkezést követően e-mailben küldünk.

Szóbeli rész:

  • Helyszín: minden jelentkező otthon saját gépről online módon
  • Időpont: a sikeres elméleti vizsgát teljesítők értesítést kapnak a menetrendről

A felvételi elbeszélgetés célja, megismerni a jelölt pályaorientációra vonatkozó motivációs bázisát, megvizsgálni a tanfolyamra történő jelentkezés relevanciáját. Továbbá feltárni, hogy a végzettséggel betölthető munkakör tekintetében milyen mérvadó kompetenciákkal bír a jelentkező.

A felvételi eljárás érvényes teljesítése nem jelent automatikus felvételt! Ha az érvényesen felvételizettek száma meghaladja a felvehetők keretszámát, úgy a felvételi eljárás során kialakult rangsor alapján történik a felvétel.

A felvételi eljárás végén kialakult végső pontszámok határozzák meg a felvettek rangsorát, a legtöbb pontot elérő felvételizőtől kezdve csökkenő pontszámok szerint.

A tanfolyam minimum 12 fő létszámmal indul.

További hírek