Paksi UEFA B tanfolyam

2021. 05. 07., 13:30

UEFA B tanfolyam

Paks

2021/2022-es szezon

 

A TANFOLYAM ADATAI

A tanfolyam helyszíne:

 • Paksi FC, Paks

A tanfolyam kezdetének tervezett időpontja:

 • szeptember 01.

A tanfolyamot lezáró vizsga tervezett időpontja:

 • június

Oktatási napok száma:

 • 20 nap

A képzési napok kéthetente szerdai napokon kerülnek megrendezésre.

A tanfolyamot szervező MLSZ Edzőképzési Intézet a fennálló vírushelyzet függvényében fenntartja a jogot az esetleges változtatásra!

 

Tanfolyami díj:

 • 150.000 Ft + áfa = 190.500 Ft (a díjfizetés egyösszegben történik)

A tanfolyam kódja:

 • A tanfolyam kódja: KPTANB2101

 

TANFOLYAMI JELENTKEZÉS

 A tanfolyamra történő jelentkezés feltételei (a részletes leírás alább olvasható):

 1. Betöltött 18. életév, az életkort érvényes fényképes személyi okmánnyal kell igazolni
 2. Érettségi bizonyítvány és emellett, ha van az ennél magasabb iskolai végzettség
 3. Orvosi alkalmasság igazolása, mely igazolás 30 napnál nem régebbi
 4. Erkölcsi bizonyítvány, mely dokumentum 30 napnál nem régebbi
 5. MLSZ Grassroots C oklevél vagy minimum 7 első osztályban játszott teljes szezon profi labdarúgóként FIFA / UEFA tagországban
 6. MLSZ Grassroots C záróvizsgától számított minimum 1 éves edzői tevékenység; vagy minimum 1 éves labdarúgó szakmai tevékenységgel kapcsolatos munkavégzés a Magyar Labdarúgó Szövetségnél; vagy minimum 7 első osztályban játszott teljes szezon profi labdarúgóként FIFA / UEFA tagországban

Azon jelentkezők esetében, akiknél az 5. és 6. pontban kizárólag a „minimum 7 első osztályban játszott teljes szezon profi labdarúgóként FIFA / UEFA tagországban” feltétel teljesül, maximum 4 fő nyerhet felvételt a tanfolyamra.

A jelentkezés folyamata:

A tanfolyamra kizárólag a személyes MOK profilban lehet jelentkezni. Amennyiben még nincs profilja, kérjük a jelentkezési időszak előtt regisztráljon az https://edzokepzes.mok.mlsz.hu/ oldalon ahhoz, hogy a tanfolyamra jelentkezni tudjon.

Jelentkezési időszak kezdete:

 • 2021.05.19., 12.00.

Jelentkezési időszak vége:

 • 2021.05.28., 12.00. – a jelentkezési létszámkorlát elérése esetén a jelentkezés automatikusan lezárul. Ez esetben a további jelentkezés nem lehetséges.

Jelentkezési létszámkorlát:

 • 100 fő

A tanfolyami jelentkezés a személyes MOK profilban a KÉPZÉSEK fül alatt a kiválasztott tanfolyamhoz tartozó JELENTKEZÉS gomb megnyomásával kezdhető meg. A JELENTKEZÉS gomb megnyomása után a képzés összefoglalója jelenik meg, ahol az oldal alján az első, csillaggal megjelölt GDPR szabályzat kötelező elfogadása után (a másik két szabályzat elfogadása opcionális) a JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSE gomb megnyomásával véglegesíthető a jelentkezés.

Sikeres jelentkezés esetén a rendszer egy megerősítő e-mailt küld.

Kérjük a jelentkezés alkalmával figyeljen oda, hogy melyik tanfolyamra jelentkezik. A téves jelentkezést nem tudjuk módosítani. Egy jelentkező csak egy tanfolyamra jelentkezhet.

Amennyiben a sikeres jelentkezés után nem várt körülmény miatt nem tud részt venni a felvételi eljáráson, kérjük jelezze a mok@mlsz.hu email címre.

DOKUMENTUMOK

A sikeres jelentkezést követően a felvételi eljárás megkezdésének feltétele az alábbi dokumentumok felöltése a MOK saját profilba (Adataim > Dokumentumok > Dokumentum feltöltése).

A feltöltendő dokumentumoknál nincs korlátozás a fájltípusra (Pdf, Word, Jpg stb.), de egy fájl mérete nem haladhatja meg az 5 MB-ot.

Feltöltési határidő: 2021.05.28., 12.00.

Amennyiben az alábbiak közül valamelyik dokumentum nem kerül feltöltésre a megadott határidőig, a jelentkező nem kezdheti meg a felvételi eljárást és jelentkezése törlésre kerül.

Feltöltendő dokumentumok listája:

 1. Az érettségi bizonyítvány és emellett, ha van az ennél magasabb iskolai végzettséget igazoló irat másolatának feltöltése
  • A feltöltött dokumentum(ok) elnevezése:
   • UEFA B - érettségi
   • UEFA B - felső

 1. Orvosi alkalmasság igazolása érvényes sportorvosi igazolással vagy munkaegészségügyi igazolással (sportedző munkaköri alkalmasság), vagy háziorvosi igazolással (egészséges, sporttevékenységet végezhet), mely igazolás 30 napnál nem régebbi
  • A feltöltött dokumentum elnevezése:
   • UEFA B - orvosi

 1. MLSZ Grassroots C oklevél másolata:
  • A feltöltött dokumentum elnevezése:
   •  UEFA B – GRC oklevél

 1. Az MLSZ GRC záróvizsgától számított minimum 1 éves edzői tevékenység, melyet egyesületi igazolással kell bizonyítani vagy az MLSZ GRC záróvizsgától számított minimum 1 éves labdarúgó szakmai tevékenységgel kapcsolatos munkavégzés a Magyar Labdarúgó Szövetségnél, melyet szövetségi igazolással kell bizonyítani (az 1 éves időtartam nem a jelentkezés időpontjáig, hanem a tanfolyam kezdetétig értendő)
  • A feltöltött dokumentum elnevezése:
   • UEFA B – igazolás

5.Azon jelentkezőknek, akiknél kizárólag a „minimum 7 első osztályban játszott teljes szezon profi labdarúgóként FIFA / UEFA tagországban” feltétel teljesül, a fent felsoroltak közül csak az 1. és 2. pontban meghatározott dokumentumokat kell feltölteniük; valamint ezek mellett az önéletrajzukat, melyben részletesen kitérnek a feltételként szabott első osztályú játékos pályafutás leírására.

  • A feltöltött dokumentum elnevezése:
   • UEFA B – önéletrajz

 

Bemutatandó dokumentum:

Az erkölcsi bizonyítványt a gyakorlati vizsgán kell bemutatnia a jelentkezőknek. Kizárólag a tényleges erkölcsi bizonyítvány megléte esetén vehet részt a felvételi eljáráson a jelentkező, a megkérést igazoló bizonylat nem elegendő.

FELVÉTELI ELJÁRÁS

 

Figyelem!

Az UEFA B tanfolyamok pótjelentkezési időszaka miatt az eredetileg megjelölt felvételi vizsgaidőpontok módosulnak. Az új időpontok a jelentkezési létszám függvényében kerülnek újra meghatározásra, melyről emailben tájékoztatjuk a jelentkezőket.

 

A felvételi eljárás megrendezésére az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően kerül sor a helyszín, időpont és mód tekintetében. A tanfolyamra sikeresen jelentkezők erről külön értesítést kapnak.

Elméleti rész: 

 • Helyszín: minden jelentkező otthon saját gépről
 • Időpont:06.02-án, 9-16 óráig csoportokba beosztva, melyről mindenki előzetes e-mailben kap tájékoztatást

 

Az UEFA B tanfolyam esetében az online teszt tananyaga megegyezik az MLSZ Grassroots C tanfolyam elméleti vizsga online záróteszt tartalmával. Csak az a jelölt folytathatja a felvételit, akinek az online teszt eredménye legalább 60%-ot eléri.

 

Gyakorlati rész: 

 • Helyszín: Paksi FC sportlétesítményében
 • Időpont:06.09-én 9-16 óráig csoportokba beosztva, melyről mindenki előzetes e-mailben kap tájékoztatást

Gyakorlati tesztpálya teljesítése, mely az alábbi linken elérhető.

https://edzokepzes.mok.mlsz.hu/hir/kozponti-gyakorlati-labdarugo-edzo-felveteli-teszt 

A felvételi eljárás gyakorlati részén sportruházatban, edzésszerelésben kötelező a megjelenés, műfűre alkalmas futballcipő is szükséges. Kérjük a járványügyi helyzet miatt már sportfelszerelésben érkezzenek, mert a gyakorlati felvételi előtt és után nincs lehetőség öltözőbe vonulni.

A gyakorlati foglalkozásokon mindenki saját felelősségére, önként vesz részt.

Szóbeli rész: 

 • Helyszín: minden jelentkező otthon saját gépről online módon
 • Időpont: a sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát teljesítők értesítést kapnak a menetrendről

 

A felvételi elbeszélgetés célja, megismerni a jelölt pályaorientációra vonatkozó motivációs bázisát, képet alkotni a labdarúgóedzői pálya/munka világában történő tájékozottságáról, vezetői attitűdjéről. Továbbá feltárni, hogy milyen releváns kompetenciákkal bír a jelentkező a labdarúgás szakmai és módszertani ismereteinek főbb elméleti és gyakorlati kérdéseiről.

 

A felvételi eljárás érvényes teljesítése nem jelent automatikus felvételt! Ha az érvényesen felvételizettek száma meghaladja a felvehetők keretszámát, úgy a felvételi eljárás során kialakult rangsor alapján történik a felvétel.

A felvételi eljárás végén kialakult végső pontszámok határozzák meg a felvettek rangsorát, a legtöbb pontot elérő felvételizőtől kezdve csökkenő pontszámok szerint.

A tanfolyam minimum 12 fő létszámmal indul.

Továbbképzések

További hírek

2021. 10. 22., 11:15
A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Intézete 2021. december 15-én személyes kreditpontgyűjtő konferenciát szervez Telkiben.
2021. 10. 14., 15:00
Az MLSZ Edzőképzési Intézete UEFA Profi C tanfolyamot indít 2021. decemberében
2021. 10. 04., 08:00
A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Intézete 2021. október 4-én kreditpontgyűjtő konferenciát szervez.
2021. 09. 27., 08:00
MLSZ Erőnléti Edző Alap képzés indul 2021. szeptemberben
2021. 08. 10., 18:30
Az MLSZ Edzőképzési Intézete pótfelvételit hirdet az MLSZ Futsal Alap képzésre
2021. 07. 23., 15:15
MLSZ GK C tanfolyam indul 2021. augusztusában